Nou pe salofarm.ro?

Creeaza cont

Ai cont pe salofarm.ro?

Logheaza-te

Trimite reteta in farmaciile Salofarm

Trimite reteta ta in farmaciile Salofarm folosind numarul de WhatsApp: 0771 707 659 sau adresa de email: retete@salofarm.ro.

Castiga mai mult timp

Trimite-ne reteta online si vei fi anuntat imediat pentru ridicarea medicamentelor. Astfel, vei avea mai mult timp pentru cei dragi!

Pacientii nostri au parte de cele mai bune servicii

Pacientii nostri ne aleg de fiecare data pentru ca beneficiaza de cele mai bune servicii, portofoliu variat de medicamente cu si fara prescriptie medicala si consultanta farmaceutica specializata.

Echipa noastra de farmacisti iti sta la dispozitie!

Pentru informatii privind medicametele fara prescriptie medicala, retete, produse preparate in Laboratorul Salofarm sau orice ai nevoie, suna la numarul de telefon:

0234 523 187

Afectiuni digestive

Reteau de farmacii Salofarm

Judet
Oras
Farmacie

Intrebari frecvente

Cum comand medicamente RX?

Medicamentele Rx nu se pot comanda cu livrare la domiciliul clientului. Pentru medicamentele RX se poate trimite prescriptia medicala fie pe e-mail fie pe whatsapp. Contactati-ne la +40 771 707 659, iar farmacistii nostri va vor furniza toate detaliile necesare.

Pot comanda medicamente Rx daca nu am reteta?

Nu, conform legislatiei in vigoare, medicamentele Rx se elibereaza doar pe baza prescriptiei eliberate de medic.

Pot comanda si OTC pe langa medicamentele de pe reteta?

Da, se pot comanda si medicamente OTC pe langa medicamentele de pe reteta.

Pot face retur medicamentelor Rx?

Conform legislatiei actuale, nu. Nu se poate accepta returul produselor incadrate in categoria medicamentele de uz uman eliberate pe baza de prescriptie medicale, deoarece acestea necesita conditii speciale de depozitare si pastrare, mentionate in prospect de detinatorul autorizatiei de punere pe piata. Prin exceptie, se accepta returul medicamentelor de uz uman sigilate /desigilate care prezinta deficiente de calitate si/sau conformitate constatate de o autoritate competenta.

Pot primi factura pentru medicamentele comandate?

Da, puteti primi factura, trebuie doar sa transmiteti datele de facturare farmacistului care va pregateste reteta.

Cum ma asigur ca primesc medicamentele pe care le doresc si nu medicamente cu alta denumire comerciala (generice in loc de originale sau invers)?

Veti fi contactat telefonic de farmacistul care va pregateste reteta si veti discuta cu acesta despre fiecare substanta activa in parte, pentru a va asigura ca primiti medicamentul dorit. De asemenea, veti afla disponibilitatea medicamentelor, modul lor de utilizare si costul retetei.

Primesc si recomandari cu privire la modul de administrare a medicamentelor?

Desigur. Farmacistul va va comunica telefonic modul de administrare a medicamentelor si va nota pe fiecare medicament in parte.

Cum platesc medicamentele Rx?

Medicamentele eliberate pe baza de prescriptie medicala se platesc la ridicare din farmacie, fie numerar, fie cu cardul.

Produsul a fost adaugat in cos