Cum sa plasezi comanda ta:

pasul 01.

Completeaza toate campurile din formularul de mai jos si incarca o fotografiei a retetei magistrale pe care doresti sa o preparam pentru tine.

pasul 02.

Farmacistii din Laboratorul Salofarm vor verifica informatiile transmise si te vor contacta telefonic pentru a-ti comunica timpul de livrare, costul preparatului si farmacia din care poate fi ridicat.

pasul 03.

In functie de preparat, poate dura intre 24-72 de ore comanda ta. Cand preparatul este gata, te vom contacta din nou telefonic pentru a stabili detaliile livrarii, prin curier sau cu ridicare din farmacie.

Incarca reteta ta magistrala

SC SALOFARM SRL, societate înregistrată la Oficiul Comerţului cu numarul J04/1363/1991, avand codul fiscal RO952877, cu sediul in municipiul Bacau, strada 9 Mai nr. 25 colectează și procesează datele personale privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date.

In procesul de prelucrare, SC Salofarm SRL transmite Datele dvs., exclusiv in cazul în care furnizați date cu caracter personal prin intermediul secțiunii „Trimite Reteta” de pe site-ul www.salofarm.ro, va informam ca aceste date precum: nume, prenumele CID/CNP, adresa, adresa de e-mail, telefon, data nasterii, sex, categoria de asigurat, diagnostic, medicamente, situatie profesionala, semnatura si parafa medic prescriptor, cod diagnostic, seria si numar CI/BI sunt colectate și prelucrate in scopul aratat in prezenta nota de informare, urmatorilor destinatari:

 • casele de asigurari de sanatate,
 • societati din industria IT, sector mentenanta echipamente hardware, mentenanta software , subsector (specializare) programe de gestiune pentru farmacii acreditate de CNAS , cu sediul social in Romania
 • societati din industria IT, sector mentenanta echipamente hardware, mentenanta software subsector (specializare) servicii IT pentru farmacii, cu sediul social in Romania

SC Salofarm SRL va garanteaza că după împlinirea termenului legal de arhivare, aceste date vor fi șterse. Datele vor fi stocate de catre SC Salofarm SRL pentru o perioada de 5 ani de la data dobandirii lor, conform prevederilor legal. Datele personale pot fi puse la dispoziţie doar în caz de litigiu, cercetări penale, existența unor controale din partea autorităților reglementate prin lege.

Potrivit dispozițiilor legale, beneficiați de următoarele drepturi cu privire la Date in relatia dintre dumneavoastra si SC Salofarm SRL:

 • Date Drept de acces - insemnand dreptul de a putea solicita confirmarea faptului ca Datele sunt prelucrate sau nu, iar in caz afirmativ, puteti solicita accesul la acestea, precum si anumite informatii despre acestea. La solicitarea dumneavoastra, veti primi si o copie a Datelor;
 • Drept la rectificare - insemnand dreptul de a obtine rectificarea Datelor inexacte, precum si completarea Datelor care sunt incomplete, inclusiv prin furnizarea de catre dumneavoastra de informatii suplimentare;
 • Dreptul la stergerea datelor (“Dreptul de a fi uitat”) – insemnand ca in situatiile reglementate expres de lege (in special in cazul in care va retrageti consimtamantul sau in cazul in care se constata ca Datele au fost prelucrate ilegal), aveti dreptul de a obtine din partea Societatii stergerea Datelor care va privesc;
 • Dreptul la restrictionarea prelucrarii – insemnand dreptul de a obține din partea SC Salofarm SRL restricționarea prelucrării Datelor in anumite situatii reglementate expres de lege (in special in cazul in care contestati exactitatea Datelor sau in cazul in care prelucrarea este ilegala, dar dumneavoastra va opuneti stergerii Datelor). In aceste situatii, cu exceptia stocarii, Datele nu vor mai fi prelucrate.
 • Dreptul de a depune plangere - insemnand dreptul dumneavoastra de a depune plangere fata de modalitatea de prelucrare a Datelor. Plangerea se depune la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal.

Pentru exercitarea drepturilor enumerate mai sus și detalii, puteti contacta SC Salofarm SRL prin intermediul urmatoarelor modalitati:

 • depunerea unei cereri scrise datate si semnate in Farmacia Salofarm Centru, Strada 9 Mai nr. 25, Bacau, Romania
 • trimiterea unui e-mail pe adresa: office@salofarm.ro
 • apel telefonic la nr. de telefon: 0758 797 777

Contact direct

In cazul in care nu poti incarca reteta de pe computer, trimite-ne o fotografie si un farmacist te va contacta pentru detalii:

Telefon: 0334 405 003
WhatsApp: 0772 270 314

Produse proprii si elaborari de uz intern si extern

Intrebari frecvente

In cat timp este finalizat un preparat?

In functie de preparat, aceasta poate fi finalizat intre 24 si 72 de ore.

Comenzile vor fi procesate in ordinea intrarii in sistemul nostru, exceptie facand zilele de sarbatoare legale si weekend-urile.

– vezi programul farmaciilor Salofarm aici, acestea fiind procesate incepand cu prima zi lucratoare din saptamana.

Care este procedura de comanda?

Poti veni cu reteta ta de preparat magistral in orice farmacie Salofarm si poti ridica preparatul din farmacia in care ai lasat reteta. Ne vei lasa datele de contact si vei fi contactat de catre farmacistul nostru pentru informatii legate de pret sau termen de preparare. Reteta poate fi trimisa si pe adresa de e-mail: laborator@salofarm.ro

Care sunt produsele ce pot fi comandate in Laboratorul Salofarm?

In Laboratorul Salofarm preparam pentru tine retete magistrale (tratamente personalizate, prescrise de medicul specialist).

Retetele magistrale (Rp magistrale) sunt retetele care se prepara in receptura farmaciei, dupa formule prescrise de catre medic, personalizate pentru fiecare pacient. Retetele magistrale contin: formule unice pentru afectiunea pacientului si combinatii de ingrediente active cu un dozaj personalizat.

Elaborari pentru uz intern si extern (fara prescriptie)

In Laboratorul Salofarm preparam retete uzuale, disponibile fara prescriptie medicala, dupa retetele din Farmacopee.

Lista preparatelor este disponibila aici.

Produse proprii (dermatocosmetice cu si fara substante active)

In laboratorul Salofarm suntem preocupati si de frumusete, nu doar de sanatate. Astfel ca am dezvoltat un portofoliu de produse dermato-cosmetice, cu si fara substante active, cu ingrediente bio si certificate organic.

Cine si cum se prepara retetele?

In Laboratorul Salofarm retetele magistrale si toate produsele sunt preparate de farmacisti cu experienta in preparare retete. In pregatirea produselor, folosim tehnica medicala performanta de laborator, fiind parteneri Fagron, producator de top de aparatura pentru laboratoare farmaceutice.

Produsul a fost adaugat in cos