Termeni si conditii

 

Website-ul www.salofarm.ro este operat de către SC SALOFARM SRL, avand sediul in municipiul Bacau, strada 9 Mai nr. 25, societate înregistrată la Oficiul Comerţului cu numarul J04/1363/1991, avand codul fiscal RO952877, cu sediul in municipiul Bacau, strada 9 Mai nr. 25.

Prezentul document stabileşte termenii şi condiţiile în care puteţi utiliza site-ul www.salofarm.ro.  Va rugam sa cititi cu atentie, intrucat accesul pe site, logarea in cont sau accesarea serviciilor se vor face sub autoritatea termenilor şi condiţiilor si presupun implicit acceptarea acestora cu toate consecintele de rigoare.

Utilizarea site-ului si achizitionarea produselor

Utilizarea site-ului ca vizitator, înregistrarea ca utilizator şi achiziţionarea produselor din gama oferită pe site presupun implicit acceptarea tacită şi fără rezerve a acestor termeni şi condiţii, cu toate consecinţele care reies din acestea.

Utilizarea site-ului se va face cu scopul de a vizualiza produsele şi informaţiile despre acestea, precum şi de a crea un cont care să servească la achiziţionarea produselor dorite. Utilizarea site-ului în alte scopuri decât cele menţionate este interzisă.

Pentru folosirea in cele mai bune conditii a site-ului, se recomanda citirea cu atentie a tuturor   termenilor si conditiilor. Ne asumam dreptul de a face modificari ale acestor prevederi fara o alta notificare prealabila.

Sunteti de acord si acceptati ca, fara nici o notificare prealabila, putem sterge sau adauga orice informatie pe site sau intrerupe orice activitate pe site, iar in cazul in care se fac referiri la alte site-uri nu garantam si/sau confirmam sub nici o forma tipul de informatie pe care il veti gasi pe aceste site-uri.

Atunci cand vizitati site-ul pentru prima data, va aducem la cunostinta in mod special faptul ca folosim cookie-uri, printr-un mesaj de notificare care va aparea pe pagina vizitata. Daca continuati sa vizitati sau sa utilizati site-ul, acceptati si sunteti de acord cu Politica Cookie a site-ului . Pentru mai multe informatii privind Politica de Confidentialitate va rugam sa accesati acest link: https://salofarm.ro/politica-de-confidentialitate .

Securitatea informatiilor SC SALOFARM SRL respecta cu strictete confidentialitatea datelor utilizatorilor site-ului www.salofarm.ro .

Datele obtinute de la dumneavoastra vor fi folosite in urmatoarele scopuri:

 • Pentru livrarea produselor/serviciilor comandate si facturarea acestora;
 • Pentru informarea utilizatorilor privind situatia contului de pe salofarm.ro;
 • Pentru informarea utilizatorilor/clientilor privind evolutia si starea comenzilor.
 • Pentru evaluarea produselor si serviciilor oferite;
 • Pentru pentru reclama, marketing si publicitate, statistica.

Informatiile inregistrate sunt destinate utilizarii de catre SC Salofarm SRL  si sunt comunicate partenerilor contractuali care asigura:

 • serviciile de curierat,
 • serviciile de securizare si anonimizare a datelor
 • serviciile de suport tehnic si mentenanta pentru website-ul salofarm.ro
 • serviciilor de trimitere newslettere si emailuri informative

Colectarea si prelucrarea datelor cu caracter personal

SC Salofarm SRL este operator cu date de caracter personal nr. 23013/16.05.2012 si va prelucra datele cu caracter personal pe perioada existentei contului persoanei vizate.

SC SALOFARM SRL  isi rezerva dreptul de a prelucra, publica, utiliza in scop de marketing direct informatiile continute sau plati ale abonatilor si clientilor salofarm.ro, cu exceptia urmatoarelor: la cererea lor scrisa, datata si semnata adresata la Str.9 Mai nr. 25, Bacau.

SC SALOFARM SRL va confirma daca prelucreaza sau nu datele care ii privesc in mod gratuit, datele a caror prelucrare nu este conforma dispozitiilor legii nr.677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date; va inceta in mod gratuit prelucrarea datelor care ii privesc in scop de marketing direct.

SC Salofarm SRL poate dezvalui datele cu caracter personal catre terti in situatii exceptionale, doar daca acest lucru este solicitat de lege.

Conform Legii nr. 677/2001 si prevederilor Regulamentului (UE) 679/2016, beneficiati de dreptul la informare, dreptul de acces la date,  dreptul la rectificare si dreptul la restrictionarea prelucrarii , dreptul de stergere asupra datelor, dreptul la portabilitatea datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei.

Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea acestora. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata la adresa office@salofarm.ro.

Trimite reteta in farmacii

Datorita contextului actual, dorim să fim un sprijin pentru dumneavoastra si cei dragi. De aceea va punem la dispozitie optiunea de a trimite reteta online, direct in farmacie aici: https://salofarm.ro/rezerva-ti-reteta-in-farmacii . Pe site-ul salofarm.ro, puteti incarca reteta dumneavoastra, urmand sa o ridicati din cea mai apropiata farmacie Salofarm.

Pasii pentru incarcarea retetei online:

 1. Completati datele necesare.
 2. Incarcati reteta.
 3. Selectati butonul pentru trimiterea acesteia in farmacia Salofarm.

Dupa trimiterea retetei, veti fi contactat de un farmacist Salofarm care va va oferi toate informatiile necesare, si daca va dati acordul, reteta va fi procesata.

Pentru ridicare retetei din farmacie, va fi necesar sa aveti la dumneavoastra un act de identitate si, dupa caz, reteta in original (daca farmacistul va specifica acest lucru).

Daca nu reusiti sa incarcati reteta pe site, ne puteti trimite o fotografie pe WhatsApp la numarul de telefon: 0771 707 659 sau pe email: retete@salofarm.ro si un farmacist va va contacta pentru detalii.

Achizitionarea produselor afisate pe site

Magazinul online www.salofarm.ro este specializat in comercializarea produselor farmaceutice si cosmetice pentru care nu este necesara eliberarea de prescriptii medicale, catre orice persoana fizica, romana sau straina, care a implinit varsta de 18 ani, ce actioneaza in alte scopuri decat cele ale activitatii sale comerciale sau profesionale.

Produsele care necesita prescriptie medicala sunt prezentate la nivel informativ, acestea neputand fi achizitionate de pe site. 

SC Salofarm SRL isi rezerva dreptul de a modifica fara preaviz caracteristicile produselor afisate atata timp cat sunt in conformitate cu mentiunile primite de la producator.

Imaginile publicate pe site au titlu informativ si sunt prezentate in scop de exemplu, iar produsele livrate pot uneori sa difere fata de imaginile prezentate, in orice mod posibil (culoare, aspect, etc). Produsele comercializate respecta legislatia romana in vigoare.

SC Salofarm SRL nu poate fi considerata responsabila pentru utilizarea necorespunzatoare a produselor comandate.

Termenul de valabilitate al produselor comercializate de catre SC Salofarm SRL, prin intermediul magazinului online www.salofarm.ro, este cel comunicat si inscriptionat de catre producator pe ambalaj.

Pentru a cumpara produse din cadrul magazinului online www.salofarm.ro, va trebui sa acceptati  Termenii si Conditiile, dar si Politica de Confidentialitate prezente si apoi sa comandati produsul/produsele dorite, prin parcurgerea pasilor descrisi pe site.    

Se vor comanda online doar produsele disponibile in stoc, exceptie medicamentele RX (medicamente care se elibereaza pe baza de prescriptie medicala), care conform legislatiei in vigoare, nu pot fi comandate online de pe site.

Produsele din categoria OTC (Over The Counter) sunt medicamentele care se elibereaza fara prescriptie medicala, insa conform legii, pentru eliberarea online trebuie sa ne furnizati, suplimentar, anumite date personale si informatii despre starea de sanatate a pacientului.

Formularul pentru eliberarea medicamentelor OTC se regaseste in Contul Clientului, precum si in pagina de finalizare a cosului de cumparaturi. Comanda cu medicamente OTC nu se poate finaliza fara completarea acestui formular.

Informatiile necesare pentru eliberarea online a medicamentelor OTC inlocuiesc dialogul din farmacie dintre pacient si farmacist, astfel ca vom avea nevoie sa ne furnizati informatii despre: varsta, greutate, inaltime, antecedente alergice etc. Farmacistul nostru va analiza informatiile din formular si in functie de acestea, poate solicita informatii suplimentare.

Comanda va fi livrata doar in momentul in care farmacistul va verifica achizitia. Farmacistul poate anula comanda daca informatiile despre starea de sanatate a clientului nu permit achizitia de medicamente OTC, caz in care veti fi contactat si informat. Daca plata s-a efectuat cu cardul si comanda cu medicamente OTC a fost anulata, toate sumele incasate vor fi returnate clientului, in maxim 14 zile.

Medicamentele OTC se livreaza doar pe teritoriul Romaniei si nu pot fi returnate.

Crearea contului si confirmarea comenzii

In situatia in care doriti sa creati un cont, dumneavoastra sunteti de acord sa furnizati informatii reale, corecte, actuale si complete asa cum sunt acestea specificate pe site si sunteti de acord sa le actualizati, ori de cate ori este necesar.

In situatia in care consideram, ca aceasta obligatie nu este respectata de catre dumneavoastra, ne rezervam dreptul sa va blocam accesul, pe o perioada determinata sau nedeterminata, la utilizarea serviciului fara nici o notificare prealabila.

Dupa ce ati trimis comanda, veti primi un mesaj de confirmare a comenzii (care cuprinde confirmarea comenzii dumneavoastra, a preturilor produselor comandate si a tarifelor de livrare precum si alte detalii privind livrarea) pe adresa de e-mail comunicata.

Garantia produselor

Produsele comercializate pe www.salofarm.ro beneficiaza de garantia legala de conformitate.    

Pretul produselor si comenzi

Preturile afisate pe www.salofarm.ro sunt exprimate in RON si includ TVA. 

Pretul produselor afisate pe site, sunt valabile doar pentru comanda online, pretul din locatiile Salofarm putand varia in functie de produs.

Livrarea produselor se va face doar in urma unei comenzi prealabile din partea consumatorului. In cazul livrarilor pentru care nu exista o comanda prealabila, consumatorul este exonerat de orice contraprestatie, lipsa raspunsului neavand valoare de consimtamant.

Facturarea se face la preturile afisate in momentul inregistrarii comenzii, cu exceptia eventualelor greseli sau modificari ale TVA-ului.

Factura va cuprinde si tariful de livrare, daca ati optat pentru livrare prin curier. Mai multe detalii despre livrare gasiti aici: https://salofarm.ro/ghidul-cumparatorului-si-livrare

Preturile produselor pot varia de la zi la zi, in functie de stocul si pretul de achizitie comunicat de producator. Reducerile de pret nu sunt permanente, acestea fiind valabile doar in perioada promotionala marcata pe site.     

Pentru un produs comandat, care este la promotie dar nu este pe stoc, imediat ce produsul intra in stocul nostru vei putea beneficia de discount, doar daca te incadrezi in perioada de valabilitate a campaniei promotionale.

Codurile de reducere si voucherele acordate pe site nu se aplica la produsele aflate deja la reducere.

SC Salofarm SRL. nu poate fi responsabila pentru neonorarea unei comenzi din cauze de forta majora.

Modalitatea de plata

Pe site-ul salofarm.ro plata se poate face cu:

 • Cardul bancar, prin platforma Euplatesc.
 • Cash la livrarea produselor, ramburs la curier.
 • Medicamentele OTC se achita doar cu card bancar.

Livrare

Comenzile plasate pe www.salofarm.ro sunt livrate prin pe teritoriul Romaniei prin firma de curierat Cargus si international prin firma de curierat DPD.

Timpul de livrare* este:

 • 24h - 48 h in orasul Bacau, doar daca produsele comandate sunt in stoc si nu este mentionat un alt termen de livrare.
 • Intre 1-5 zile lucratoare (in functie de disponibilitatea produselor si daca nu se specifica un alt termen de livrare), pentru comenzile livrate prin curier pe teritoriul Romaniei .
 • timpul de livrare variaza in functie de tara, vezi tarifele aici: https://salofarm.ro/pub/media/wysiwyg/salofarm-tarife-transport.pdf
 • Comenzile plasate vineri (dupa ora 15.00), sambata si duminica vor fi livrate, incepand cu prima zi lucratoare, in ordinea comenzilor primite.

Pretul transportului este urmatorul:

 • Pentru livrare pe teritoriul Romaniei tariful standard este 10,90 RON + 3 RON taxa ramburs (doar daca optati pentru plata ramburs).
 • Daca achitati comanda cu cardul bancar, nu veti mai achita 3 RON rambursul.
 • Pentru livrarea comenzilor prin Sameday Easybox, tariful transportului va fi de 9,90 lei. Pentru aceasta modalitate de livrare, plata se va face online, cu cardul bancar, doar in Romania.  Produsele din categoria OTC-urilor nu se vor livra prin aceasta metoda de livrare. 

Toate comenzile achitate cu cardul bancar, vor fi livrate numai dupa confirmarea platii si incasarea contravalorii comenzii.

In perioada sarbatorilor, a campaniilor comerciale de tipul Black Friday, Craciun, Paste, 1 iunie, sau a situatiilor majore, durata maxima de livrare a unei comenzi poate depasi cinci zile lucratoare.

Orice intarziere mai mare de intervalele comunicate mai sus nu este responsabilitatea noastra, ci a firmei de curierat.

SC SALOFARM SRL nu livreaza in tara medicamente RX ( medicamente eliberate pe baza de prescriptie medicala) si nici produse care necesita conditii speciale de transport si temperatura. Medicamentele din categoria RX-urilor  vor fi ridicate doar din farmaciile fizice Salofarm.

Pe salofarm.ro produsele din categoria OTC se achita doar cu cardul bancar, vor fi livrate doar pe teritoriul Romaniei si nu pot fi returnate.

Reclamatiile dumneavoastra privind orice problema legata de comanda efectuata sau livrarea produselor comandate le puteti transmite pe adresa de e-mail: comenzi@salofarm.ro, acestea fiind prelucrate in cel mai scurt timp de catre operatorii nostri.

Politica de retur a produselor

Conform Ordonantei nr. OUG 34/2014 privind regimul juridic al contractelor la distanta "Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului".

Pentru cazurile in care produsele livrate nu corespund comenzii efectuate si confirmate,  sunteti obligat sa anuntati neconcordanta prin email la adresa comenzi@salofarm.ro sau telefonic  0771 585 721 si vi se va restitui integral contravaloarea produselor livrate si a transportului (daca este cazul). Va rugam sa verificati mai jos categoriile de produse, care conform legislatiei, nu pot fi returnate.

Clientul nu poate denunta unilateral

 (NU poate returna), in conditiile art.16, literele d)  e)  si f) din O.U.G. nr. 34/2014, produse care, prin natura lor, nu pot fi returnate (ex:produse cu ambalaj desigilat), produse care se pot degrada ori deteriora rapid, produse de lenjerie intima si produse de uz personal.

Potrivit dispozitiilor art. 10 lit c) din O.G. nr. OUG 34/2014, produsele farmaceutice livrate nu pot face obiectul denuntarii unilaterale a contractului, intrucat prin natura lor, se pot degrada ori deteriora rapid.

Produsele trebuie returnate in ambalajul lor original. Prin deschiderea ambalajelor individuale in care au fost livrate produsele comandate inseamna ca sunteti de acord cu aceste conditii de utilizare si ca produsele sunt cele comandate si corespund cerintelor dumneavoastra.

Returnarea unui produs cumparat de pe site-ul www.salofarm.ro se poate face in termen de maxim 14 zile calendaristice de la momentul in care clientul a intrat in posesia comenzii, respectand urmatoarele conditii:

 • Produsele nu trebuie sa prezinte urme de utilizare. Produsele cosmetice trebuie sa fie sigilate. 
 • Produsele sunt obligatoriu returnate in ambalajul original (ambalajul producatorului), cu toate accesoriile si eticheta integre (fara urme de utilizare, deteriorare, lovire);
 • Produsele returnate sunt din acelasi lot si sunt in stocul curent de marfa al vanzatorului.
 • Produsele nu au facut obiectul unei comenzi speciale sau al unei promotii speciale.
 • Produsele sunt in termenul de valabilitate.
 • Produsele pentru copii: suzetele, tetinele, biberoanele, canutele, accesoriile pentru alimentatie (farfurii, castronele, tacamuri etc.) se pot returna doar in ambalajul original, sigilate.
 • Produsele pentru copii: scaunele auto de copii, carucioarele sau jucariile, se returneaza fie in ambalajele originale intacte, fara urme de utilizare, deterioarere, lovire. In cazul in care produsul a fost desfacut si se constata ca are piese lipsa ori prezinta defecte evidente de fabricatie, pachetele returnate trebuie sa contina, in mod obligatoriu, ambalajul original desfacut, dar nedeteriorat si toate piesele, altfel nu este indeplinita conditia de returnare a banilor. Ambalajele sunt considerate parte a produsului. 
 • Incaltaminte: sabotii trebuie sa nu fie uzati pe talpa sau in interior, sa nu prezinte zgarieturi sau pete, sa aiba toate etichetele intacte si sa fie returnati in ambalajul original nedeteriorat, cutiile fiind considerate parte a produsului
 • Cosmetice si dermato-cosmetice: produsele cosmetice, dermato-cosmetice si de igiena si ingrijire personala care au fost desigilate nu vor fi acceptate la retur.
 • Accesorii: ochelarii de soare sau pentru citit trebuie sa fie returnati intacti, fara zgarieturi pe lentila sau urme de uzura. De asemenea, returul se face in etuiul original, care este parte a produsului
 • Aparatura, tehnica si dispozitive medicale: tensiometrele, glucometrele, nebulizatoarele, termometrele, cantarele, pernele/paturile electrice, sterilizatoarele, incalzitoarele, pompele de san etc. precum si dispozitivele ortopedice: carje, bastoane, cadre pasitoare, scaune, fotolii rulante etc se returneaza doar in ambalajele originale intacte si cu foliile de protectie de pe produs intacte. Orice defectiune de fabricatie, lipsa de piese semnalata de client face obiectul returului. Daca au fost desfacute, pachetele returnate trebuie sa contina, in mod obligatoriu, in ambalajul original desfacut, dar nedeteriorat, toate piesele, altfel nu este indeplinita conditia de returnare a banilor sau inlocuire a produsului, in cazul in care se ovoca garantia. Ambalajele sunt considerate parte a produsului.

Un produs nu poate fi returnat in urmatoarele situatii:

 • In cazul in care prezinta semne vizibile de utilizare: este desigilat si/sau folosit. 
 • Eticheta ambalajului este deteriorata sau lipseste.
 • Nu se afla in ambalajul in care a fost achizitionat (ambalajul original al producatorului) sau ambalajul este deteriorat. 
 • Produsul a fost desigilat (exceptie face aparatura medicala detaliata mai sus).
 • Face parte din categoria de produse care, conform legii, nu pot fi returnate.

Produse care nu fac obiectul returului.

In conformitate cu legea in vigoare, Salofarm isi rezerva dreptul de a nu accepta returnarea produselor care, prin natura lor nu pot fi returnate sau care se pot degrada (perisabile) ori deteriora rapid, cum ar fi:

 • Medicamente, OTC-uri si suplimente: medicamentele, OTC-urile, suplimentele, si dispozitivele medicale autorizate de ANM, precum si produsele bio si naturiste (tincturi, extracte,ceaiuri, remedii naturiste, produse apicole, alimente pentru diabetici etc.) nu pot fi returnate
 • Produse alimentare pentru copii si adulti: produsele alimentare: formulele de lapte, cereale, piureuri, seminte, fainuri, miere etc nu pot fi returnate! 
 • Sport si nutritie: produsele si suplimentele (proteine, batoane energizante, vitamine etc.) nu pot fi returnate.
 • Produse de lenjerie, imbracaminte care intra in contact cu mucoasele/pielea sau produse de uz personal:  produsele de lenjerie intima, ciorapii, glezniere, genunchiere, cotiere, corsete abdominale etc. nu pot fi returnate.

SC SALOFARM SRL nu accepta produse returnate care prezinta lovituri, zgarieturi si nici produse care au fost partial consumate sau testate.

Produsele care urmeaza a fi returnate trebuie sa fie insotite in mod obligatoriu de toate produsele promotionale/cadou cu care au fost insotite, precum si de manualul de utilizare, certificatul de garantie etc.

Daca comanda a fost ridicata dintr-o farmacie Salofarm, atunci returul produselor nu este acceptat.

Conditia pentru care un produs sa poata fi returnat, este integritatea ambalajului si a produsului expediat (SC Salofarm SRL comercializeaza produse de uz personal, fapt pentru care constatarea eventualelor defecte/neconcordante se va realiza de catre client exclusiv prin inspectie vizuala detaliata la primirea coletului).     

Daca in cursul inspectiei vizuale se constata eventuale defecte ce vor fi reclamate, clientul este obligat sa nu utilizeze produsul in scopul in care acesta a fost achizitionat, urmand a fi returnat in ambalajul original

Daca doriti sa anulati o comanda,  trimiteti email pe:  comenzi@salofarm.ro si precizati ca doriti sa  renuntati la comanda. In cel mai scurt timp veti fi contactat pentru solutionare.

Pentru a va exercita dreptul de retragere, va rugam sa folositi un formular de retur.

Descarca formularul de retur aici

Produsele se vor returna prin curier, la adresa: SC SALOFARM SRL, str.9 Mai nr. 25, Bacau, nu mai tarziu de 14 zile de la data la care ne-ati comunicat decizia de retragere din contract. Puteti alege curierul sau ne puteti solicita sa va trimitem noi curierul cu care colaboram, dar  va rugam sa tineti cont ca, in oricare dintre situatii, clientul va suporta toate cheltuielile de retur.

Returnarea banilor

RETUR PARTIAL: In cazul in care returnati partial comanda, veti primi doar contravaloarea produselor returnate, fara a se returna si costul transportului,  intr-un interval de pana la 14 zile calendaristice de la data primirii returului, receptionarea produselor si stabilirea ca aceste produse fac obiectul returnarii banilor. In acest caz, contravaloarea serviciului de transport initial al comenzii si toate cheltuielile de retur, cad exclusiv in sarcina clientului.

RETUR TOTAL: In cazul in care returnati intreaga comanda, veti primi contravaloarea produselor din comanda si costul transportului achitat initial, intr-un interval de pana la 14 zile calendaristice de la data returului, receptia produselor si stabilirea ca produsele fac obiectul returnarii banilor

Va rugam sa tineti cont de faptul ca, in situatia in care returul s-a facut la cererea clientului,  toate cheltuielile de retur, vor fi suportate integral de client.

In situatia in care un produs returnat a fost achizitionat in cadrul unei campanii cu transport gratuit, din suma totala care trebuie returnata clientului, se va retine contravaloarea transportului initial achitat de SC SALOFARM SRL.

In cazul coletului pierdut care nu ajunge la destinatie sau a coletului deteriorat in timpul transportului, clientul poate solicita returnarea contravaloarii comenzii, daca plata s-a efectuat in avans prin intermediul cardului bancar,

Daca comanda a fost ridicata dintr-o farmacie Salofarm, atunci returul produselor nu este acceptat.

Legislatia aplicabila este Legea nr. 365/2002 privind comertul electronic Ordonanta Guvernului nr. OUG 34/2014.privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta si Legea 51/2003 pentru aprobarea Ordonantei Guvernului nr. OUG 34/2014 privind regimul juridic al contractelor la distanta, pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata de Legea nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice;

Legea nr. 363 din 28 decembrie 2018 privind protecţia persoanelor fizice referitor la prelucrarea datelor cu caracter personal de către autorităţile competente în scopul prevenirii, descoperirii, cercetării, urmăririi penale şi combaterii infracţiunilor sau al executării pedepselor, măsurilor educative şi de siguranţă, precum şi privind libera circulaţie a acestor date.

    

Drepturi de autor

Continutul acestui portal constituie proprietatea SC Salofarm SRL. si este protejat de legile copyright-ului.

Marcile de inregistrare, marcile de servicii, denumirile comerciale, logo-urile si produsele prezentate pe acest portal sunt proprietatea firmelor respective si sunt protejate de legile in vigoare. Informatia prezentata pe acest portal poate fi folosita doar pentru folosul dumneavoastra personal si noncomercial.

Nu este permisa nici un fel de modificare sau alta reproducere a continutului. Acesta nu poate fi copiat sau utilizat in nici un alt mod  fara acordul proprietarului. Folosirea imaginilor, textelor, programelor sau folosirea altor date ce apartin site-ului vor fi pedepsite conform legii in vigoare.

In cazul in care gasiti pe website-ul nostru informatii ce incalca drepturile de autor, va rugam sa ne semnalati acest lucru la adresa de email office@salofarm.ro.

Declinarea raspunderii:

Toate informatiile din acest site sunt publicate cu scop informativ si nu se pot substitui sfaturilor sau prescriptiilor medicului dumneavoastra sau a oricarui personal medical calificat. Nu trebuie sa folositi informatiile prezente in aceste pagini, in scopul diagnosticarii sau tratarii oricaror probleme de sanatate , boala sau de inlocuire a medicamentelor, a tratamentelor prescrise de persoanalul medical autorizat.

Trebuie sa cititi cu atentie tot prospectul. Daca aveti sau credeti ca aveti probleme cu sanatatea sau sunteti bolnav, adresati-va de urgenta medicului dumneavoastra.

Informatiile si sfaturile legate de suplimentele nutritive nu au fost avizate de catre Ministerul Sanatatii si de catre celelalte organisme abilitate si nu au intentia de a diagnostica, trata, vindeca sau preveni nici o boala.

Nu ne asumam raspunderea asupra continutului prospectelor publicate. Am dorit sa prezentam prospectele produselor ca atare, fara nici o modificare de continut. Daca totusi identificati neconcordante intre produs si prospectul acestuia sau greseli ale prospectelor va suntem recunoscatori daca ne scrieti pe adresa de e-mail: comenzi@salofarm.ro

In situatia in care producatorul nu ne semnaleaza modificarile ce tin de ambalaj sau compozitie, pot aparea neconcordante intre imaginile sau informatiile prezentate in descrierea produselor noastre.  Daca identificati erori in acest sens, va rugam sa ne scrieti pe adresa de e-mail: comenzi@salofarm.ro

Actualizarea preturilor si a stocurilor se face automat la fiecare 24 ore. Preturile pot creste sau pot scadea, in functie de politica de pret a furnizorilor. Daca pretul si stocul nu sunt actualizate inaintea comenzii facute, iar dupa comanda acestea sufera modificari, ne rezervam dreptul de a anula comanda, caz in care cumparatorul va fi contactat de un reprezentant Salofarm.

Datorita procesului automat de sincronizare a stocurilor si preturilor de pe site-ul www.salofarm.ro, pot aparea erori de pret la unele produse sau erori de stoc.

Ne rezervam dreptul de a anula comenzi cu preturi mai mici decat pretul de achizitie de la furnizor a produselor.

Scopul farmaciei online www.salofarm.ro este de a va prezenta in scop informational produsele farmaceutice, parafarmaceutice, nutritionale, de igiena personala si cele colaterale acestora, pentru interesele si educatia dumneavoastra.

SC Salofarm SRL. nu va fi responsabila pentru pagubele sau problemele care apar din accesarea sau incapacitatea de a accesa acest site, sau din increderea in orice informatie oferita aici.

SC Salofarm SRL isi declina orice responsabilitate pentru pagube directe, indirecte, ocazionale, importante, punitive sau de alt gen, pentru ocazii pierdute, profit pierdut, sau pagube si pierderi de alt gen. Aceasta limitare include si pagube provocate de orice virusi care pot afecta calculatorul dumneavoastra.

SC SALOFARM SRL nu raspunde pentru prejudicii create de nerespectarea Termenilor si Conditiilor, erori de tiparire sau greseli de afisare.

Orice legaturi cu alte site-uri de Internet sunt oferite ca un avantaj. SC Salofarm SRL nu are nici un fel de responsabilitate sau control asupra continutului sau operarii unor asemenea site-uri si nu va fi responsabila de nici un fel de pagube sau accidente care apar din continutul sau operarea acestora.

SC Salofarm SRL nu poate garanta disponibilitatea stocului in cazul anumitor produse, iar clientul va fi notificat in cazul in care comanda  sufera modificari sau nu poate fi livrata.

 SC Salofarm SRL nu isi asuma raspunderea pentru continutul comentariilor postate de utilizatori care fac referire la produsele comercializate sau achizitionate. In acest sens, vom avea dreptul de a indeparta, cat de repede posibil, tot continutul care incalca Termenii si Conditiile acestui site.

Legislatie aplicabila si solutionarea litigiilor

Site-ul www.salofarm.ro functioneaza conform prevederilor legale ale Statului Roman.

Directia de solutionare Alternativa a Litigiilor

 • Legea comertului electronic - 365/2002
 • Regulament nr. 4/2002 al BNR privind tranzactiile efectuate prin intermediul instrumentelor de plata electronica si relatiile dintre participantii la aceste tranzactii
 • Ordinul 16/2003 al MCTI privind procedura de avizare a instrumentelor de plata cu acces la distanta, de tipul aplicatiilor Internet-banking sau home-banking - Legea semnaturii electronice - 429 / 2001
 • Norme tehnice si metodologice din 13 decembrie 2001 pentru aplicarea Legii nr. 455/2001 privind semnatura electronic
 • Legea 51/2003 pentru aprobarea Ordonantei Guvernului nr. OUG 34/2014 privind regimul juridic al contractelor la distanta
 • Ordonanta nr. OUG 34/2014 privind regimul juridic al contractelor la distanta
 • Hotararea Guvernului nr. 1308 din 11/20/2002 privind aprobarea Normelor metodologice pentru aplicarea Legii 365/2002 privind comertul electronic
 • Legea privind clauzele abuzive incheiate intre comercianti si consumatori, nr. 193/2000;
 • Legea pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date - 677 / 2001
 • Ordin nr. 1453 din 1 martie 2001 privind ocupatia de Designer pagini web
 • Legea nr 8/1996 privind dreptul de autor si drepturile conex
 • Dispozitii privind Prevenirea si combaterea criminalitatii informatice (Titlul III din Legea 161 din 19/04/2003 privind unele masuri pentru asigurarea transparentei in exercitarea demnitatilor publice, a functiilor publice si in mediul de afaceri, prevenirea si sanctionarea coruptiei - Publicat in Monitorul Oficial, Partea I nr. 279 din 21/04/2003)
 • Legea privind prevenirea si combaterea pornografiei - 196/2003 publicata in Monitorul Oficial Nr. 342 / 20 mai 2003
 • Autoritatea pentru protectia consumatorului- https://anpc.ro//
 • Orice litigiu aparut intre clienti si SC Salofarm SRL se va rezolva pe cale amiabila. In cazul in care partile nu au reusit sa solutioneze litigiul pe cale amiabila, acesta se va solutiona de instantele judecatoresti competente.

Produsul a fost adaugat in cos