Facebook Pixel

Rezerva-ti reteta in farmacii

Rezerva-ti reteta in farmacii

Datorita contextului actual, dorim să fim un sprijin pentru dumneavoastra si cei dragi. Acum puteti transmite reteta, prin aplicatia de mai jos, in cea mai apropiata Farmacie Salofarm. Apoi veniti sa o ridicati sau trimiteti pe cineva. Reteta va fi pregatita.

Procedura este foarte simpla

  • Completati datele necesare din campurile de mai jos si apoi incarcati reteta in format imagine sau .pdf.
  • Bifati casutele necesare inregistrarii cererii de rezervare si apoi trimiteti reteta in farmacia de unde doriti sa o ridicati.
  • Dupa trimiterea retetei, veti fi contactat de un farmacist Salofarm, vi se va comunica statusul retetei (pret total, stoc medicamente, medicamente inlocuitoare cu aceeasi formula, interval in care poate fi ridicata reteta) si, dupa acordul dumneavoastra, noi operam reteta.
  • Cand veniti in farmacie pentru a ridica reteta va rugam sa aveti la dumneavoastra un act de identitate. Daca trimiteti pe cineva sa va ridice reteta, va rog sa ne mentionati la telefon acest lucru si, de asemenea, apartinatorul sa aiba la el un document de indentificare.
  • Pentru a primi informatii despre statusul rezervarii dumneavoastra este necesar un numar de telefon valid si numele complet.

In cazul in care nu poti incarca reteta de pe computer, trimite-ne o fotografie pe WhatsApp (0771 707 659) sau pe email la retete@salofarm.ro si un farmacist te va contacta pentru detalii.