1991 anul infiintarii

Povestea noastra incepe in anul 1991, cand am decis sa oferim servicii medicale de inalta calitate comunitatii bacauane.

83 de farmacii

Pentru ca ne-am propus sa fim cat mai aproape de tine, am extins reteaua noastra in fiecare an.

250 de colegi in echipa Salofarm

Echipa noastra este formata din personal medical, farmacisti cu experienta, doctori in farmacie, asistenti de farmacie.

Valorile noastre

Din respect pentru profesia noastra, sanatate si comunitate a luat nastere sloganul nostru de suflet: ,,O decizie sanatoasa”. Consideram ca sanatatea este bunul cel mai de pret, motiv pentru care, de atatia ani, suntem alaturi de tine si te ajutam sa ai grija de ea.

Clientii nostri sunt respectati si le oferim consultanta

BENEFICIILE TALE:
In Farmaciile Salofarm ai parte de intelegere si esti tratat cu respect, acestea fiind valori esentiale pentru noi de peste 32 de ani.

Venim in sprijinul pacientilor nostri cu sfaturi pentru sanatate, consultanta medicala, reduceri pe baza cardului de fidelitate si o multitudine de oferte de sezon, campanii lunare sau trimestriale.

Farmacistii nostri sunt bine pregatiti prin instruiri constante de prima clasa

BENEFICIILE TALE:
In echipa noastra vei intalni doctori in farmacie, farmacisti specialisti, farmacisti cu peste 25 de ani experienta, asistenti de farmacie dedicati si pregatiti oricand sa ofere consultanta medicala gratuita.

Farmacistii si asistentii nostri de farmacie beneficiaza constant de pregatire de specialitate si sunt la curent cu noutatile din domeniul farmaceutic.

Angajamentul nostru este să dezvoltăm relații pe termen lung, cu dedicare

BENEFICIILE TALE:
In Farmaciile Salofarm avem disponibile portofolii variate de medicamente cu si fara prescriptie medicala, suplimente, produse de ingrijire si produse pentru bebelusi, copii si seniori.

Venim in sprijinul pacientilor nostri cu servicii de consultanta pentru o viata sanatoasa, sfaturi si recomandari de produse. Echipa noastra este mereu dedicata pentru a gasi cea mai buna solutie pentru cei care au nevoie de noi.

Reteaua de farmacii Salofarm

Judet
Oras
Farmacie

Ce spun clientii nostri

"

De fiecare data cand am intrat intr-o farmacie Salofarm, am fost primita cu amabilitate si am primit numeroase recomandari.

Maria

"

La Salofarm gasesc mereu tot ce am nevoie; de la produse cosmetice, pana la produse vegane, sau medicamente pentru durere.

Andreea

"

La farmacia Salofarm merg in fiecare luna cu reteta. Farmacistii sunt bine pregatiti si ofera cadouri pacientilor fideli.

Georgiana

Produsul a fost adaugat in cos