Nou pe salofarm.ro?

Creeaza cont

Ai cont pe salofarm.ro?

Logheaza-te

Comanda online si ridica din farmacie

Acum e mult mai simplu. Comanzi online medicamente fara prescriptie medicala si le ridici din cea mai apropiata farmacie Salofarm din Bacau, Galati sau Braila

Transport doar in Romania

Datorita reglementarilor legale privind medicamentele fara prescriptie din categoria OTC, acestea pot fi comandate si livrate doar in Romania.

Plata exclusiv cu cardul pentru OTC-uri

Comenzile care contin medicamente fara prescriptie medicala, din categoria OTC, se platesc exclusiv cu cardul.

Echipa noastra de farmacisti iti sta la dispozitie!

Pentru informatii privind medicametele fara prescriptie medicala, retete, produse preparate in Laboratorul Salofarm sau orice ai nevoie, suna la numarul de telefon:

0234 523 187

Reteau de farmacii Salofarm

Judet
Oras
Farmacie

Intrebari frecvente

Cum comand OTC?

Medicamentele OTC se comanda direct de pe site, dupa autentificarea in cont. Pentru aceasta categorie de produse nu este acceptata plata ramburs, plata se face doar cu cardul. Produsele pot fi livrate la domiciliul clientului sau se pot ridica de la sediul farmaciei. Dupa inregistrarea unei comenzi cu ridicare trebuie sa asteptați notificarea (telefonic/email) conform careia comanda este pregatita si poate fi ridicata.

Pot face retur medicamentelor OTC?

Medicamentele OTC nu se returneaza. Nu se accepta returul produselor sigilate incadrate in categoria medicamentelor OTC, deoarece acestea necesita conditii speciale de depozitare si pastrare, mentionate in prospect de detinatorul autorizatiei de punere pe piata. Prin exceptie, se accepta returul medicamentelor OTC sigilate/desigilate care prezinta deficiente de calitate si/sau conformitate constatate de o autoritate competenta.

Pot primi factura pentru medicamentele OTC comandate?

Da, puteti primi factura, trebuie doar sa completati datele in campurile necesare inainte de finalizarea comenzii pe site.

Pot comanda OTC in afara tarii?

Nu. Medicamentele din categoria OTC pot fi comandate si livrate doar pe teritoriul Romaniei.

Cum platesc medicamentele OTC?

Medicamentele OTC se platesc online, doar cu cardul.

Produsul a fost adaugat in cos