Facebook Pixel

Tobrex 3mg/ml 5ml 1flacon

SKU
W10602001
Brand: 
Alcon
8,72 Lei
 
Livrare in 24h in orasul Bacau
 
Comanda online direct din farmacie
 
Rezerva medicamente in farmacie
 
Consultanta online de la farmacisti
TOBREX se utilizeaza pentru tratamentul local al infectiilor bacteriene externe ale ochiului si suprafetelor invecinate.
TOBREX face parte dintr-un grup de medicamente denumite anti-infectioase. Grupul anti-infectioaselor include antibioticele (tobramicina in acest caz) care sunt active impotriva multor microorganisme care pot infects ochiul.
TOBREX se prezinta ca un lichid (o solutie !impede, incolora pana la galben sau maroniu pal) intr-un ambalaj care contine un flacon (DROP-TAINER) de 5 ml din plastic cu capac infiletat cu sigiliu vizibil.

Intelegem cat de important este pentru dumneavoastra sa fiti corect informat si va asiguram ca facem tot posibilul pentru actualizarea permanenta a site-ului la nivel de descriere si fotografii de produse.  Cu toate eforturile noastre, daca producatorul nu ne semnaleaza modificarile ce tin de ambalaj sau compozitie, pot aparea neconcordante intre imaginile sau informatiile prezentate in descrierea produselor noastre.  Va multumim pentru intelegere si vom fi recunoscatori daca ne semnalati eventuale erori pe adresa comenzi@salofarm.ro

Afectiune: Afectiuni oftalmologice
Simptome: Durere oculara
Substanta activa: TOBRAMYCINUM
Scrie o recenzie
Spune-ne parerea ta despre acest produsTobrex 3mg/ml 5ml 1flacon
Rating-ul dumneavoastra