Facebook Pixel

Timonil 150mg 50compr.

SKU
W58631001
Brand: 
Desitin Arzneimittel
16,76 Lei
 
Livrare in 24h in orasul Bacau
 
Comanda online direct din farmacie
 
Rezerva medicamente in farmacie
 
Consultanta online de la farmacisti

Descriere produs


TIMONIL contine carbamazepina, care face parte din grupul de medicamente numite anticonvulsivante. TIMONIL este indicat in tratamentul anumitor tipuri de epilepsie, a unor crize dureroase paroxistice de origine nervoasa, precum si ca adjuvant in controlul tulburarilor de dispozitie.

Astfel TIMONIL este administrat pentru tratarea urmatoarelor afectiuni:
- epilepsie: crize care pornesc de la o zona limitata a creierului (crize focale); crizele pot aparea fara tulburari ale constiintei (crize simple partiale) sau asociate cu tulburari ale constiintei (crize complexe partiale, crize psihomotorii). Crize care afecteaza ambele emisfere cerebrale (crize generalizate), in special cand acestea sunt cauzate de o zona limitata a creierului (grand mal in timpul somnului, grand mal difuz); forme mixte de epilepsie.
- durere faciala paroxistica (nevralgia trigeminala).
- durere paroxistica in regiunea gatului de cauza necunoscuta (nevralgia genuina glosofaringiana).
- crize de durere datorate leziunilor nervilor periferici secundare diabetului (neuropatia diabetica).
- convulsii non-epileptice in scleroza multipla, de ex. nevralgie trigeminala, crize tonice (crize cu contractii musculare egale ca intensitate), tulburari de vorbire si de miscare (disartrie paroxistica si ataxie), tulburari senzitive (parestezii paroxistice) si crize dureroase.
- prevenirea convulsiilor asociate cu sindromul de sevraj in dezalcoolizare. TIMONIL poate fi folosita pentru prevenirea convulsiilor asociate sindromului de sevraj din dezalcoolizare numai in conditii de spitalizare.
- profilaxia tulburarilor maniaco-depresive atunci cand tratamentul cu litiu nu este eficient.
- tratamentul episoadelor maniacale.

Intelegem cat de important este pentru dumneavoastra sa fiti corect informat si va asiguram ca facem tot posibilul pentru actualizarea permanenta a site-ului la nivel de descriere si fotografii de produse.  Cu toate eforturile noastre, daca producatorul nu ne semnaleaza modificarile ce tin de ambalaj sau compozitie, pot aparea neconcordante intre imaginile sau informatiile prezentate in descrierea produselor noastre.  Va multumim pentru intelegere si vom fi recunoscatori daca ne semnalati eventuale erori pe adresa comenzi@salofarm.ro

Afectiune: Afectiuni ale sistemului nervos
Simptome: Convulsii, Manifestari epileptic
Substanta activa: CARBAMAZEPINUM
Scrie o recenzie
Spune-ne parerea ta despre acest produsTimonil 150mg 50compr.
Rating-ul dumneavoastra