Facebook Pixel

Tezeo 40mg 30compr

SKU
W55534001
Brand: 
Zentiva
16,58 Lei
 
Livrare in 24h in orasul Bacau
 
Comanda online direct din farmacie
 
Rezerva medicamente in farmacie
 
Consultanta online de la farmacisti
Tezeo apartine unei clase de medicamente cunoscute sub denumirea de antagonisti ai receptorilor angiotensinei II. Angiotensina II este o substanta produsa de corpul dumneavoastra, care determina micsorarea diametrului vaselor de sange, determinand astfel cresterea tensiunii arteriale. Tezeo blocheaza acest efect al angiotensinei II, vasele de sange se relaxeaza si tensiunea arteriala a dumneavoastra scade.
Tezeo este utilizat pentru tratamentul hipertensiunii arteriale esentiale (tensiune arteriala crescuta). Termenul "esentiala" inseamna ca tensiunea arteriala crescuta nu este cauzata de alte afectiuni.

Daca nu este tratata, tensiunea arteriala crescuta poate afecta vasele de sange in unele organe, ceea ce poate determina uneori aparitia infarctului miocardic, afectarea functiei inimii sau a rinichilor, accident vascular cerebral sau orbire. in general afectiunile enumerate anterior apar fara sa existe simptome ale tensiunii arteriale crescute. De aceea este important ca tensiunea arteriala sa fie masurata periodic pentru a verifica daca se gaseste in limitele normale.

De asemenea, Tezeo este utilizat pentru reducerea evenimentelor cardiovasculare (adica infarct miocardic sau accident vascular cerebral) la pacientii care prezinta risc deoarece aportul de sange la nivelul inimii sau picioarelor este scazut sau blocat sau au avut un accident vascular cerebral sau au diabet zaharat cu risc crescut pentru asemenea evenimente. Medicul dumneavoastra va poate spune daca prezentati risc crescut pentru astfel de evenimente.

Intelegem cat de important este pentru dumneavoastra sa fiti corect informat si va asiguram ca facem tot posibilul pentru actualizarea permanenta a site-ului la nivel de descriere si fotografii de produse.  Cu toate eforturile noastre, daca producatorul nu ne semnaleaza modificarile ce tin de ambalaj sau compozitie, pot aparea neconcordante intre imaginile sau informatiile prezentate in descrierea produselor noastre.  Va multumim pentru intelegere si vom fi recunoscatori daca ne semnalati eventuale erori pe adresa comenzi@salofarm.ro

Afectiune: Afectiuni cardiovasculare
Simptome: Hipertensiune arteriala
Substanta activa: TELMISARTANUM
Scrie o recenzie
Spune-ne parerea ta despre acest produsTezeo 40mg 30compr
Rating-ul dumneavoastra