Facebook Pixel

Hartil HCT 5mg/25mg 14compr

SKU
W52320001
Brand: 
Egis
11,54 Lei
 
Livrare in 24h in orasul Bacau
 
Comanda online direct din farmacie
 
Rezerva medicamente in farmacie
 
Consultanta online de la farmacisti
Hartil HCT este o combinatie de medicamente folosita pentru a reduce tensiunea arteriala mare.

Ramipril este un inhibitor al ECA (enzima de conversie a angiotensinei). Ramiprilul se leaga de ECA si inhiba formarea de catre organism a unei substante ce provoaca cresterea tensiunii arteriale. Acest lucru va determina scaderea presiunii la nivelul vaselor sanguine.
Hidroclorotiazida este un diuretic si actioneaza prin stimularea excretiei apei si sodiului (sare) de catre rinichi. Astfel tensiunea arteriala va scadea.

Hartil HCT este folosit in cazul unei tensiuni arteriale mari, ce nu poate fi controlata prin administrarea de ramipril sau hidroclorotiazida administrate separat.

Intelegem cat de important este pentru dumneavoastra sa fiti corect informat si va asiguram ca facem tot posibilul pentru actualizarea permanenta a site-ului la nivel de descriere si fotografii de produse.  Cu toate eforturile noastre, daca producatorul nu ne semnaleaza modificarile ce tin de ambalaj sau compozitie, pot aparea neconcordante intre imaginile sau informatiile prezentate in descrierea produselor noastre.  Va multumim pentru intelegere si vom fi recunoscatori daca ne semnalati eventuale erori pe adresa comenzi@salofarm.ro

Afectiune: Afectiuni cardiovasculare
Simptome: Hipertensiune arteriala, Insuficienta cardiaca
Forma prezentare: Comprimate
Substanta activa: COMBINATII (RAMIPRILUM+HYDROCHLOROTHIAZIDUM)
Scrie o recenzie
Spune-ne parerea ta despre acest produsHartil HCT 5mg/25mg 14compr
Rating-ul dumneavoastra