Facebook Pixel

Enap H 10mg/25mg 20compr

SKU
W01854001
Brand: 
KRKA
10,29 Lei
 
Livrare in 24h in orasul Bacau
 
Comanda online direct din farmacie
 
Rezerva medicamente in farmacie
 
Consultanta online de la farmacisti
Enap H este utilizat pentru scaderea tensiunii arteriale.
Enalaprilul aparjine grupului inhibitorilor enzimei de conversie a angiotensinei (IECA). Acest medicament inhiba activitatea ECA. in timpul tratamentului cu enalapril se produce cresterea diametrului vaselor de sange, ceea ce determina scaderea presiunii sanguine si cresterea aportului de sange si oxigen la inima si alte organe. Hidroclorotiazida aparjine grupului de medicamente care cresc excreIia de urina (diuretice). Acest medicament creste excrejia de urina, astfel scazand presiunea sanguina.
Acjiunea antihipertensiva a asocierii de enalapril si hidroclorotiazida este mai puternica decat actiunea fiecaruia ele luat separat.
Efectul maxim al enalaprilului apare dupa 6-8 ore. Efectul hidroclorotiazidei de crestere a excrejiei de urina apare de obicei dupa 2 ore de la administrare; este maxim dupa 3-4 ore. Efectul asupra tensiunii arteriale se manifesta dupa 3-4 zile de tratament. Efectul asocierii persista de obicei 24 de ore. Efectul terapeutic stabil este objinut dupa cateva saptamani de tratament.

Intelegem cat de important este pentru dumneavoastra sa fiti corect informat si va asiguram ca facem tot posibilul pentru actualizarea permanenta a site-ului la nivel de descriere si fotografii de produse.  Cu toate eforturile noastre, daca producatorul nu ne semnaleaza modificarile ce tin de ambalaj sau compozitie, pot aparea neconcordante intre imaginile sau informatiile prezentate in descrierea produselor noastre.  Va multumim pentru intelegere si vom fi recunoscatori daca ne semnalati eventuale erori pe adresa comenzi@salofarm.ro

Afectiune: Afectiuni cardiovasculare
Simptome: Hipertensiune arteriala, Insuficienta cardiaca
Substanta activa: COMBINATII (ENALAPRILUM+HYDROCHLOROTHIAZIDUM)
Scrie o recenzie
Spune-ne parerea ta despre acest produsEnap H 10mg/25mg 20compr
Rating-ul dumneavoastra