Facebook Pixel

Chicco Termometru IR Easy Touch

SKU
S4757.1
Brand: 
Chicco
0,00 Lei
 
Livrare in 24h in orasul Bacau
 
Comanda online direct din farmacie
 
Rezerva medicamente in farmacie
 
Consultanta online de la farmacisti

Indicatii:


Termometrul IR "Easy Touch" masoara emisiile de raze infrarosii emise la nivelul fruntii si transforma aceste masuratori in temperatura la nivelul cavitatii bucale.

Mod de utilizare:


Timpul de masurare poate fi de la 5-8 secunde pana la 30 de secunde.
Aceasta depinde de momentul in care termometrul capteaza cea mai mare temperatura la nivelul capului.
Acest termometru poate sa va afiseze ultimile 25 de masuratori (doar masurarile in functia "HEAD" sunt memorate), iar cand termometrul este inchis, ultima masuratoare este salvata in memorie.
Daca termometrul inregistreaza o temperatura mai mare sau egala cu 37.5 grade Celsius (sau 99.5 F) atunci cand masoara in functia Frunte, emite un semnal sonor prelungit urmat d.e trei semnale sonore scurte pentru a-l atentiona pe utilizator ca este posibil aiba febra.
Aparatul se inchide automat daca nu este utilizat mai mult de 1 minut (doar pentru masurare frontala) sau poate fi inchis daca apasati pe butonul ON/MEM 5 secunde.


Intelegem cat de important este pentru dumneavoastra sa fiti corect informat si va asiguram ca facem tot posibilul pentru actualizarea permanenta a site-ului la nivel de descriere si fotografii de produse.  Cu toate eforturile noastre, daca producatorul nu ne semnaleaza modificarile ce tin de ambalaj sau compozitie, pot aparea neconcordante intre imaginile sau informatiile prezentate in descrierea produselor noastre.  Va multumim pentru intelegere si vom fi recunoscatori daca ne semnalati eventuale erori pe adresa comenzi@salofarm.ro

Simptome: Secretie lactata scazuta
Scrie o recenzie
Spune-ne parerea ta despre acest produsChicco Termometru IR Easy Touch
Rating-ul dumneavoastra