Facebook Pixel

SUSTINE
SISTEMUL IMUNITAR*

Inspirati de peste 40 de ani de cercetare a laptelui
matern,
am dezvoltat formulele noastre premium Aptamil Lapte pentru copii de varsta mica.

Nu toate formulele de lapte sunt la fel

Aptamil Lapte premium pentru copii de varsta mica contine nutrienti importanti prezenti natural in laptele matern** si cea mai mare cantitate de oligozaharide, in mixul nostru unic: GOS/FOS (galacto- si fructooligozaharide) si 3’GL oligozaharida din laptele matern***.

* Vitaminele C si D contribuie la functionarea normala a sistemului imunitar.

**Contine Omega 3 & 6, unii dintre nutrientii prezenti natural in laptele matern.

***HMO 3’GL provine din procesul nostru delicat Lactofidus.

De ce sa alegi laptele praf aptamil?

Chiar si dupa varsta de un an, copilul tau are nevoi nutritionale specifice. Aceasta este perioada in care creste intr-un ritm accelerat, iar imunitatea lui este inca in formare. Mesele de lapte raman o parte importanta in dieta lui zilnica. De aceea, este recomandat sa ii oferi un lapte adaptat varstei, diferit de cel pe care il consuma membrii mai mari ai familiei. Ofera-i micutului tau formulele Aptamil Lapte pentru copii de varsta mica, special concepute sa-i asigure nutrienti importanti pentru o dezvoltare normala si pentru a-i sustine sistemul imunitar*. Acestea pot fi consumate pana la varsta de 3 ani, atat timp cat copilul le accepta. Dupa aceasta varsta, Aptamil Lapte fortifiat devine alegerea potrivita.

Ai intrebari?

Expertii AptaNutricia, certificati in nutritia si ingrijirea mamei si a copilului, dar si mamici cu experienta, sunt gata sa-ti raspunda. Intreaba si tu expertii!

FOARTE IMPORTANT

Laptele matern este cea mai buna hrana pentru copilul tau. Se recomanda alaptarea exclusiva cu lapte matern pentru sugarii cu varsta de pana la 6 luni. Se utilizeaza numai la indicatia medicului sau asistentului medical si numai dupa instruirea mamei privind utilizarea produsului.